Akustik Tavan Panelleri

TAKİP ET

Akustik panellerin tavan bölümüne işlenmesi ile kurulmakta olan akustik tavan modelleri, gürültü iletimini en aza indirebilmek için tercih edilmektedir.

. Ses problemini kökünden halletmek için kullanılan tavan modelleri, profesyonel firmalar çapında sunulmaktadır. Teknolojik aletler ile geliştirilmiş olan Akustik Tavan Panelleri , odanın ses yalıtımını en hızlı, kolay ve ekonomik şekilde sağlayan panellerdir. Döşeme modelleri, ses yalımını yerine getirebilmek için dizayn edilmişlerdir ve gürültü problemini kaynağından çözebilmek için tasarlanmışlardır. Yankılanma sorunu içinde birebir olan tavan modelleri, estetiğin yüksek önceliğe sahip olduğu odalar için mükemmel bir seçenek olacaktı. Hacim ve ofis akustiği sağlayabilmek için ses kalitesinde dikkate almak gerekmektedir. Çok fazla ses kadar çok fazla sessizlikte insan sağlığını tehdit etmektedir. Kumaş kaplı akustik panel iç yüzeyinde bulunan cam yünü ve dış yüzeyinde kullanılan akustik kumaş sayesinde kaliteli ortamlar sunmaktadır. Yankı yalıtımında sıklıkla tercih edilen ürünlerden biri olan akustik kumaş kaplı paneller içerisinde yer alan akustik materyal ve dış katmanında bulunan akustik kumaş sayesinde etkili çözüm sağlayan ürünlerdir.


 
Tavan, duvar, masalar arası, paravan olarak kullanabileceğiniz kumaş kaplı paneller sizlere en doğru çözüm sağlayabilmesi adına Turkish Acoustic tarafından en doğru materyallerin kullanımını sağlanarak üretimi gerçekleştirmektedir. Akustik Tavan Panelleri askı aparatları ile birlikte veya tavanın yüzeyine direk uygulayabileceğiniz şekilde iki ayrı uygulama seçeneği bulunmaktadır. Aynı zamanda yankı yalıtımı sağlayan bu paneller talebinize istinaden ışıklandırma seçeneği ek olarak dahil edilebilmektedir. Dekoratif görünümlü bu paneller ortamda bulunan ses yoğunluğunu azaltma konusunda keskin çözümler üretmektedir. Akustik Kumaş kaplama panelleri, Yansıyan sesler, direkt olarak kaynaktan gelen seslerden çok daha fazla süre havada yol alırlar, kulağımıza daha geç gelirler ve distorsion kırılma ile, ses çamurlaşması oluştururlar.


 
Bu sebeplerde direkt sesin anlaşılmasını ve olduğu gibi algılanmasını da önlemektedirler. Akustik kumaş kaplamalar, tavan ve duvarlarınıza uygulandığında bu ses karmaşasını sönümleyerek net bir ses ortamı elde edilir. Akustik kumaş paneller şekil, boyut ve renklerin çeşitli mevcuttur. Trk kumaş paneller de sanat olarak kullanılmak üzere imal edilebilir bizim hazır görüntüler birini seçin veya kendi görüntü, fotoğraf ya da bir kumaş panelinde yazdırmak için logo sağlar. Boyut, renk ve görüntü karışık ve sadece büyük ses değil, aynı zamanda muhteşem aramaz benzersiz bir tasarımcı görünüm oluşturmak için uygun olabilir.  Birçok seçeneklerde üretimi gerçekleştirilen Akustik Tavan Panelleri ortamınıza uygun renk seçeneğiyle özel kumaş tercihlerinde bulunabilirsiniz. Ofislerinizde, evlerinizde, tiyatro salonlarında, kongre merkezlerinde ve daha birçok alanda karşılaşabileceğiniz Akustik Tavan Panelleri seçeneklerine, ses emilim değerlerine, olası durumlarda oluşabilecek alevlenmeyi ilerletmemesi adına kullanılan materyallerin testlerine Turkish Acoustic web sitelerinde erişim sağlayabilirsiniz. Turkish Acoustic tarafından üretimi gerçekleştirilen bu paneller teknik şartnamelere uygun olarak üretilmektedir.

Turkish Acoustic Akustik Kaplamalar Akustik Tavan Paneli Akustik Tavan Panelleri Ses İzolasyonu Ses Yalıtımı Ses Yalıtımı Malzemesi Ses İzolasyonu Malzemesi