Akustik Kabinler

TAKİP ET

Açık alan ofislerine yerleştirilen yenilikçi akustik toplantı modülü sayesinde çevreden gelebilecek sesleri engeller ve toplantınızı sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlar.

Gürültüyü kontrol etmek için gizlilik nedenlerinden dolayı keçe veya polyester elyaf gibi açık hücreli ses yalıtımlı malzemelerinden yapılmış akustik toplantı modüllerini öneriyoruz. Dekoratif görünümlü Akustik Kabinler ofislerinizde, fabrikalarınızda şık görünüm elde eder aynı zamanda ortamdaki ses kargaşasından uzaklaşabileceğiniz görüşmelerinizi rahat bir ortamda gerçekleştirebileceğiniz ortam sağlar. Profesyonel seslendirme sanatçıları, okul veya konservatuar müzik uygulama alanları ve podcasting gibi çeşitli uygulamalar için kayıt alanları için mükemmeldir. Kullanma merkezinin mükemmel ses yalıtımı özelliklerine özelliklerinden taviz vermeden, inanılmaz derecede hızlı ve kurulumu kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. 

Akustiğin mükemmel halde olduğu olan bu ürünler tüm çalışanlarınızın verimliliğini artırır. Kişiler bu alana girdiğinde dışarıdaki seslerden tamamen arınır, dışarıya herhangi bir ses ulaşmaz. Yalnızca telefon görüşmesine odaklanabilir. Bu eşsiz ürünler pek çok farklı tasarıma, renge sahiptir. İşletmenizin genel dekorasyonuna uygun yüzlerce farklı çeşit bulabilirsiniz. Genel dizayn çizginizi bozmayacak eşsiz ürünlerle birbirinden farklı çalışma ortamları yaratma imkanına sahipsiniz. Dekoratif görünümlü Akustik Kabinler dilediğiniz renk çeşidinde kaplama çeşidinde üretilebilmektedir. Dilerseniz kullanılacağı ortama uyum sağlanması adına ahşap kaplama yapılabilmektedir. Günümüzde telefon ile sadece normal görüşmeler değil aynı zamanda toplantılarda gerçekleştirilebilmektedir. Bu amaç ile yapılan görüşme kabinleri, toplantı anında dış etmenlerden dolayı rahatsız olmamanızı sağlamaktadır. 

Telefon görüşme kabini özel olarak üretilebildiği gibi standartları da mevcuttur. Ofiste çalışma stresini bir kenara bırakıp rahatlamak ve sağlıklı bir ortamda telefon görüşmesini yapmak istiyorsanız o halde telefon görüşme kulübesi tam size göre. Hatta bazı modelleri kullanışlı kitap desteği, dijital yada geleneksel günlüklerine bakabilmeniz veya hızlı not alabilmeniz için yeterli alan sağlar. Akustik Kabinler iç aksamında dilediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz, havalandırma güçlendirilebilir, soğutma sistemi eklenebilir içerisinde monitör ses sistemi yerleştirilebilmektedir. Dekoratif görünüme sahip bu Akustik Kabinler Elit Acoustic tarafından sizle en etkili ses izolasyonu sağlanması adına tasarlanmış ürünlerdir. Gürültü, ofislerdeki en büyük sorundur çünkü konsantre olma kabiliyetimizi azaltır. Gürültünün en yaygın kaynağı, meslektaşlarınızın telefonda konuşmaları veya yakınlarda sohbet ettikleri bir grup olmasıdır. Toplumsal varlıklar olarak, insanlara insan yapımı sesler hazırlanıyor. İhtiyacınız olan tek şey beynine, tanıdık bir kelimeye, rahatsız edici kahkaha atan küçük bir uyarıdır ve konsantrasyon kaybolur. Bu nedenle alanlarınızda önerimi akustik kabinlerin kullanımının sağlanmasıdır.

Elit Acoustic Akustik Kabin Akustik Kabinler Ofis Akustiği Ofis Çözümleri