Akıllı Vezne sayıları artıyor

TAKİP ET

Muhtelif bölgelere yerleştirilen Akıllı Vezne Ödeme ve Su Yükleme Noktası ile vatandaşlar belediyeye gitmeden işlemlerini 7/24 gerçekleştirebilecek

Muhtelif bölgelere yerleştirilen Akıllı Vezne Ödeme ve Su Yükleme Noktası ile vatandaşlar belediyeye gitmeden işlemlerini 7/24 gerçekleştirebilecek.

Karaman Belediyesi daha önce belli noktalarda bulunan, Akıllı Vezne Ödeme ve Su Yükleme Noktalarını ihtiyaç duyulduğunu tespit ettiği 4 farklı bölgeye daha kurarak toplam sayıyı 7'ye yükseltti.



Larende Mahallesi Muhtarlık Ofisi yanı, Yeşilada Mahallesi Sebahattin Özer İş Merkezi Önü, Elmaşehir Mahallesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi Önü ve Valide Sultan Mahallesi Karaman Lisesi karşısına kurulan akıllı vezneler, vatandaşa hizmet vermeye başladı.

Akıllı Vezne Ödeme ve Su Yükleme Noktalarından akıllı su sayaçlarına kontör yüklemesi, mekanik sayaçların abone numarası vasıtası ile ödemelerinin yapılması, belediye vergi borçları ödemeleri ve taksitli ödemeler gerçekleştirilebilecek. Tüm bankaların kredi kartları ve tüm banka kartları ile ödeme yapılabilen akıllı veznelerde nakit ödeme de yapılabilecek.



Karaman Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerin tespitine yönelik çalışmaların devam ettiğini ve ilerleyen günlerde, belirlenecek yeni bölgelere de Akıllı Vezne Ödeme ve Su Yükleme Noktası kurmaya devam edeceğini bildirdi.

akıllı su sayaçları Akıllı vezne Akıllı Vezne Ödeme ve Su Yükleme Noktası belediye vergi borçları Elmaşehir Mahallesi Karaman Karaman Belediyesi kontör yüklemesi larende mahallesi valide sultan mahallesi Yeşilada Mahallesi