AK Partili kurmaylar iş dünyası ile buluştu

TAKİP ET

AK Parti Milletvekilleri Müsiad İşadamları Derneği Karaman Şubesini ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Milletvekilleri Av. Selman Oğuzhan Eser, Dr. Recep Şeker ve aday Osman Sağlam ve Fatma Çoştu'nun yanısıra İl Başkanı Av. Murat Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Av. Kemal Toprak, Kırgızistan iş Adamı Muammer Akkaya ve İl yönetim kurulu katıldı.

MÜSİAD Karaman Yönetim kurulunun hazır bulunduğu toplantıda Başkan Musa Akgül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TÜRK KIRGIZ İŞBİRLİĞİ ARTARAK DEVAM EDECEK

Öte yandan toplantıya katılan Kırgızistan iş Adamı Muammer Akkaya Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kırgızistanda yaptığı başarılı işleri aktararak yeni dönemde beklentilerini aktardı. Özellikle Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te inşa ettiği ve donattığı modern 72 yataklı Kırgız-Türk Dostluk Devlet Hastanesi’nde hastalara şifa verildiğini aktaran Akkaya yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.  “Türkiye’nin sağlık alanındaki kazanımlarını Kırgızistan ile paylaşmayı amaçlıyoruz.” diyen işadamı Türkiye'nin Kırgızistan'dan görüntüsünün oldukça olumlu olduğunu vurguladı. Daha evvel bir heyetle Karaman'a gelen Kırgız iş adamlarından bazılarının bakan ve milletvekili olduğunu da hatırlatan Akkaya "Önümüzdeki dönemde Karaman ile olan ilişkilerimizin daha da güçleneceğini düşünüyoruz" dedi.

ESER: MÜSİAD BİR DÜNYA MARKASIDIR

MÜSİAD sadece bir Türkiye derneği değil bir dünya markası haline geldi" diyen Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser "Erbakan Hoca’nın, Sabahattin Zaim Hoca’nın gayretleri ile kurulan ve o zamandan bu yana sürekli gelişme gösteren MÜSİAD bugün yurt içi ve yurt dışında ciddi ticari faaliyetler gösteren bir kuruluş haline geldi. Bizler de değerli işadamlarımızın bu çalışmalarını taktirle karşılıyoruz. Sizleri işdünyasını yeniden inşa etme vizyonuna sahip samimi insanlar grubu olarak görüyor başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum." dedi.

AK PARTİ HER ZAMAN ÜRETENİN YANINDA OLDU

Yine toplantıda konuşan Karaman Mİlletvekili Recep Şeker AK Parti Hükümetinin ilk günden bu yana üretenin, istihdam oluşturanın her zaman yanında olduğunu vurgulayarak yeni dönemde de sanayiciye olan desteklerin artarak devam edeceğini işaret etti. Şeker "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs öncesi seçim beyannamesinde açıkladığı gibi; enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürüp, ülkemizi bu sorundan mutlaka kurtaracağız. Sahip olduğumuz kültür-sanat değerlerimizin, her alanda işlenmesini sağlayacak mekanizmalar kurarak, ülkemizin potansiyelini en üst düzeyde harekete geçireceğiz inşallah. Ekonomimizi; yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyütmeyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

BİZ DE VARIZ

İşadamları ile yapılan toplantıya katılarak "Türkiye'nin yükselişi yönündeki çalışmalara dahil olabilmek ve ülkemize hizmet edebilmek için sşzlerin desteğine ihtiyacımız var" diyen AK Parti'nin yeni milletvekili adayları Osman Sağlam ve Fatma Coştu da AK Parti'nin seçim beyannamesinde, 2028’e kadarki dönemde, yeni bir ekonomi kadrosuyla ortalama yüzde 5,5’lik büyüme hedefine odaklanıldığını ifade ettiler.