AK Parti'de, Merkez İlçe yarışı

TAKİP ET

Yusuf Ünalan, AK Parti Karman Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Yusuf Ünalan, AK Parti Karman Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile, 2019 sürecinde sorumluluk almak üzere Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu bildiren Yusuf Ünalan, yarın yapılacak temayül yoklaması için de destek talebinde bulundu.

Yusuf Ünalan Kimdir?


1974 yılında Hadim’de doğan Yusuf Ünalan, İbrahim Bey İlköğretim Okulundan mezun olduktan sonra Karaman İmam Hatip Lisesinde okudu.

Spor ile iç içe bir hayat yaşayan Yusuf Ünalan, 2001 yılında Milli Gençlik Vakfı bünyesinde kurulan Akın Spor Kulübünde 9 yıl Kulüp Başkanlığı yaptı ve binlerce gence spor yapma fırsatı sundu.

2010 yılında şampiyon olan takımı Karaman Gençler Birliği ile Karaman’ı Bölgesel Amatör Ligde iki yıl süre ile temsil etti. 2011 - 2015 yılları arasında Karaman Gücü Spor Kulübü Başkanlığını yaptı.

1991 yılında Refah Partisi Gençlik Kolları Karaman İl Başkanlığı görevini yürüten Ünalan, 1993 yılında Refah Partisi Karaman Merkez İlçe Yönetim Kurulunda görev aldı. Aynı yıllarda Milli Gençlik Vakfında aktif sorumluluk aldı.

Yusuf Ünalan, 1998 yılında Fazilet Partisi Kurucu İl Yönetim Kurulunda, 2001 yılında Saadet Partisi Kurucu İl Yönetim Kurulunda görev Aldı. 2011 yılında AK Parti Üyesi oldu. Siyasi hayatına Ak Parti’ye destek vererek devam eden Yusuf Ünalan, 2015 yılı 1 Kasım Seçiminden önce çeşitli partilerin üyesi olan 100 civarında kişinin AK Parti’ye İl Başkanlığındaki tören ile toplu katılımını sağladı.

Evli ve iki çocuk babası olan Yusuf Ünalan, başlangıç seviyesinde İngilizce ve Arapça biliyor.

ADAY AK PARTİ Merkez İlçe Başkanlığı Yusuf Ünalan Yusuf Ünalan Kimdir?