AK Parti'de bir aday daha

TAKİP ET

Şeref Kuku, AK Parti Karman Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Şeref Kuku, AK Parti Karman Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Yarın yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde Şeref Kuku da, sosyal medya hesabından AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayarak, temayül yoklamasında destek talebinde bulundu.

Şeref Kuku Kimdir?

"14.09.1966 Karaman doğumluyum. İlk, orta, lise tahsilimi Karaman'da tamamladım. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünü bitirdim. Halen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İşletme Muhasebe - Denetim dalında yüksek lisans öğrencisiyim. Askerliğimi 213.kısa dönem olarak Çorlu'da yaptım. Özel sektörde uzun yıllar muhasebe müdürü olarak görev aldım.

1999 yılından buyana serbest muhasebeci mali müşavir olarak çalışmaktayım. Karaman SMMM Odasında Denetleme Kurulu Başkanlığı, Bumas Bulgur'da Denetleme Kurulu üyeliği, Okul Aile Birliği Başkanlığı görevlerinde bulundum.

14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan Partimizde Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi ve Yürütme Kurulu üyesi olarak görev yaptım. 2014 de yapılan seçimlerde İl Disiplin Kuruluna seçildim. 2017 Mart döneminde Siyaset Akademisi eğitimimi bitirdim.

Evli 2 çocuk babasıyım. Kuruluşunda adım gibi şeref duyduğum Partimde hizmet etmek için, yapılacak olan seçimlerde Merkez İlçe Başkanlığına adayım. Karaman için davam için hizmet için yola çıkıyorum."

ADAY AK PARTİ Bumas Bulgur Karaman Merkez İlçe Başkanlığı karman Şeref Kuku