AK Parti teşkilatında revizyon iddiaları

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın referandum sonrasında yeniden AK Parti Genel Başkanı seçilmesiyle yapmış olduğu açıklamalar Türkiye'nin siyasi gündeminde uzunca bir süredir yer alıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın referandum sonrasında yeniden AK Parti Genel Başkanı seçilmesiyle yapmış olduğu açıklamalar Türkiye'nin siyasi gündeminde uzunca bir süredir yer alıyor.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan bu revizyon kararını  “Bu yıl sonuna kadar biz tüm il, ilçe, belde yönetimlerini yenilemek durumundayız. Adeta bir metal eskimesi görüyorum,” şeklinde özetlemiş, bunun üzerine AK Parti Genel Merkezi'nde hareketli günler yaşanmaya başlamıştı.

Karaman'da konuşulanlara göre bu revizyondan Karaman AK Parti İl Teşkilatı da etkilenecek gibi görünüyor. Mevcut başkan Nazmi Ünlü ve ekibinin seçim hazırlıkları yapmasına rağmen, AK Parti Genel Merkezi bu revizyonun görev tevdi etmek suretiyle, yani atamayla gerçekleşeceği hakkında bilgiler paylaşıyor. Konuyla ilgili olarak üst düzey yöneticiler de bu iddiaları doğrular nitelikte bilgi verirken, Karaman kamuoyunda İl Başkanlığı için adı geçen isimler yavaş yavaş netleşmeye başladı.



ޞu ana kadar en net isim ise eski Karaman Belediye Meclisi Üyesi Naim Özpınar olarak karşımıza çıkıyor. Her ne kadar bu durum resmi olarak netleşmese de Özpınar'ın bu yöndeki çalışmalarını yürüttüğü, bu doğrultuda geniş katılımlı ve güçlü bir yönetim listesi hazırladığı gelen bilgiler arasında.

 

 

AK PARTİ Karaman naim özpınar Nazmi Ünlü recep tayyip erdoğan