AK Parti Milletvekillerini topa tuttular

TAKİP ET

DEVA Partisi Karaman İl ve Merkez İlçe teşkilatı, yaşanılan sıkıntılara dikkat çekmek için Atatürk Parkı'nda basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasında sık sık hayat pahalılığına değinen Deva Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer, hayat pahalılığının dayanılamaz bir noktada olduğunu, hükümetin ve Ak Parti vekillerinin bu duruma duyarsız kaldığını ifade etti. 

İl Başkanı Demirer, konuşmanın bir bölümünde, AK Parti Karaman Milletvekilleri Av. Selman Oğuzhan Eser ve Dr. Recep Şeker’e yönelik 10 soru sordu, milletin ve partisinin bahsedilen konularda cevap beklediğini ifade etti.

İktidarın memleketi göz göre göre uçuruma sürüklediğini anlatan Demirer, hükümetin derhal gereğini yapması gerektiğinin altını çizdi. 

Özellikle AK Parti Milletvekillerine ve AK Parti Karaman İl Yönetimine göndermelerde bulunan İl Başkanı Demirer, yaşanan ekonomik krizden dolayı milletin belinin doğrulamadığını, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığını açıklamasına rağmen halkın bu konuda önceki yıllardaki ilgiyi göstermediğini, alacağı tepkilerden dolayı adrese teslim ziyaretler dışında Milletvekillerinin meydana inemediğini ifade etti.