Ahmet Akca'nın Zafer Bayramı mesajı

TAKİP ET

"30 Ağustos 1922 tarihi, onurlu bir direnişin bağımsızlık ve vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği tarih olmuştur

"30 Ağustos 1922 tarihi, onurlu bir direnişin bağımsızlık ve vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği tarih olmuştur. Vatan topraklarımız kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Anadolu topraklarını 1000 yıldır vatan eyleyen aziz milletimiz geçmişte nasıl mücadele vermişse yine aynı azim ve şuurla vatanına sahip çıkmaktadır. En yakın örneği vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kast eden akıl almaz girişime karşı, 15 Temmuz ihanetine karşı milli bir duruş sergileyen milletimizin tutumudur. Bu şanlı zafer, Milli birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize zarar vermeye çalışan şer odaklarına karşı da bir ve bütün olduğumuzun en somut nişanelerinden biridir.

Bu zafer tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde işgalci güçlere unutulmayan bir ders vererek, milletimizin hiçbir şekilde bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, bütün dünyaya duyurmuştur. Bu büyük gün vesilesi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kahraman ޞehitlerimizi ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

30 Ağustos ahmet akca AK PARTİ kutlama mesajı Zafer Bayramı