Ağzına tabanca dayayıp dövmüşler

TAKİP ET

Karaman'da çıkan bir kavgada ağzına silah dayayıp kameraya çekilerek dövülen şahısın hayati tehlikesi var

Karaman'da çıkan bir kavgada ağzına silah dayayıp kameraya çekilerek dövülen şahısın hayati tehlikesi var.

Karaman'ın Ermenek ilçesinde bir evde çıkan kavgada bir şahıs 3 kişi tarafından darp edildi.

Evinde bulunduğu sırada, daha önceden evinde birkaç gün misafir olarak kaldığı M.F. isimli şahısın, yanında tanımadığı iki kişi ile birlikte geldiğini söyleyen H.A.'nın iddiasına göre, gelen şahıslar küfürler ederek kendisini darp ettiler.

ޞahıslardan birisinin tabanca çıkararak ağzına dayadığını söyleyen H.A., silahın kabzası ile kafasına vurularak cüzdanını aldıklarını ifade etti.

M.F. ve yanındaki şahısların, cüzdanından M.F.'nın annesine ve kardeşine ait fotoğrafları aldıklarını ve "Bu evde kalmayacaksın! Seni burada görmeyeceğiz!" diyerek tehditlerde bulunduklarını iddia eden H.A., olayın bir kısmını da cep telefonu ile videoya kaydettiklerini söyledi.

H.A., M.F.'ın annesinin fotoğrafını kendisine yeni kimlik çıkarmak için verdiğini ancak M.F.'ın annesi ile ilişkisi olduğunu zannetiği için kendisini darp ettiklerini belirterek polise şikayetçi oldu.

Polis, M.F.'ın alınan ifadesinde, H.A. adlı şahısı, kardeşi H.F. ve arkadaşı A.K. ile birlikte annesi ile ilişkisi olduğunu düşündüğü için darp ettiklerini, silahla tehdit etmediklerini beyan ettiğini bildirdi.

Darp edilen H.A. adlı şahısın hayati tehlikesinin olduğu, diğer şüphelilerin sevk edildikleri mahkeme tarafından serbest bırakıldıkları öğrenildi.

darp ermenek hayati tehlike Karaman kavga polis tabanca tehdit