9 Nisan Pazar günü elektrik kesintileri

TAKİP ET

MEDAޞ'ın bildirisine göre, tesisat çalışmaları, yenileme ve bakım, onarım çalışmaları nedeniyle Karaman'da elektrik kesintisi yapılması planlanan mahalleler ve kesinti saatleri şöyle olacak: 09 Nisan

MEDAޞ’ın bildirisine göre, tesisat çalışmaları, yenileme ve bakım, onarım çalışmaları nedeniyle Karaman’da elektrik kesintisi yapılması planlanan mahalleler ve kesinti saatleri şöyle olacak:

09 Nisan 2017 Pazar

Bumas Bulgur, Çakırbağ Köyü 09:00 – 12:00 saatleri arasında.

Larende Mahallesi, Sümer Mahallesi, Valide Sultan Mahallesi, ޞeyh ޞamil Mahallesi, Makro Market, Kombassan 08:30 – 14:00 saatleri arasında.

Sakabaşı Mahallesi, Abbas Mahallesi, Sekiçeşme Mahallesi, Koçakdede Mahallesi, Karaman Valiliği ve Adliye 12:00 – 13:00 saatleri arasında.

Ortaoba Köyü, Ortaoba yukarı ve aşağı mahallesi, Süleymanhacı Köyü 09:00 – 12:00 saatleri arasında.

Kızılkıyı Köyü, Akarköy Köyü, Özyurt Köyü, Komgıda 09:00 – 12:00 saatleri arasında.

Meram Elektrik Dağıtım A.ޞ. yaptığı açıklamada, belirtilen gün ve saatlerde belirtilen mahallelerde elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılmalarını, çalışmaların erken tamamlanması durumunda belirtilen saatlerden daha erken enerji verilebileceğinin dikkate alınmasını hatırlattı.

Elektrik kesintileri ile ilgili daha geniş bilgi almak isteyenlerin 186 Müşteri Hizmetleri Merkezine müracaat edebilecekleri bildirildi.

186 abbas mahallesi Akarköy Köyü Bumas Bulgur çakırbağ köyü elektrik kesintisi Karaman karaman valiliği Kızılkıyı Köyü Koçakdede Mahallesi kombassan Komgıda larende mahallesi Makro Market meram elektrik dağıtım a.ş. Ortaoba Köyü Özyurt Köyü Sakabaşı Mahal