3. Lig maçları nasıl izlenir?

TAKİP ET

İOS ve Android kullanıcılarının uygulama marketleri aracılığıyla cihazlarına indireceği Misli

İOS ve Android kullanıcılarının uygulama marketleri aracılığıyla cihazlarına indireceği Misli.com uygulaması, her hafta belirli maçların canlı olarak izlenmesine imkan tanıyacak.

Misli.com, 2020-2021 sezonu itibariyle 2. Lig ve 3. Lig sponsoru oldu. Peki, Misli.com 2. Lig ve 3. Lig maçları canlı nasıl izlenebilecek? İşte, o detaylar

MİSLİ.COM 2. LİG VE 3. LİG MAÇLARI CANLI NASIL İZLENİR?

Misli.com uygulamasını cihazınıza yükleyerek 2.Lig ve 3.Lig maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Canlı maç izlemek için tek yapmanız gereken aşağıdaki linklere tıklayarak uygulamayı cihazınıza kurmak ve ardından kullanıcı girişi yapmak olacak.



ANDROİD CİHAZLARINIZA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İOS CİHAZLARINIZA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2. Lig ve 3. Lig maçları yayın hakları Misli.com'da

Misli.com ile yapılan anlaşma ile  organizasyonların adı Misli.com 2. Lig ve Misli.com 3. Lig şeklinde düzenlenirken, yayın hakları da Misli.com'a verildi.

Haftada kaç maç yayınlanacağına henüz karar verilmemekle beraber, şehirlere ve statların konumuna göre daha sonra belirlemeler yapılacağı açıklandı. Maçlar Misli.com ve Misli.Com uygulaması üzerinden canlı yayınlanacak. Maç izlemek isteyenler, Misli.com uygulamasını indirerek yayınlanan maçları canlı olarak izleyebilecek.

3. Lig'e çıkarak bu sezon Misli.com 3. Lig'de mücadele edecek olan Karaman Belediyespor maçı izlemek isteyenlerin de Misli.com uygulamasını edinmesi ya da internet sitesini kullanması gerekiyor.

2. lig maç izle 2. Lig ve 3. Lig maçları 3. Lig maç izle android Canlı maç izle ios karaman belediyespor Karaman Belediyespor maçı izle karamanspor Karamanspor maçı izle maç izle Maç izlemek Misli.com Misli.com 2. Lig MİSLİ.COM 2. LİG VE 3. LİG MAÇLARI CA