22 Nisan'da elektrik kesintisi

TAKİP ET

MEDAޞ'ın bildirisine göre, tesisat çalışmaları, yenileme ve bakım, onarım çalışmaları nedeniyle Karaman'da elektrik kesintisi yapılması planlanan mahalleler ve kesinti saatleri şöyle olacak: 22 Nisan

MEDAޞ’ın bildirisine göre, tesisat çalışmaları, yenileme ve bakım, onarım çalışmaları nedeniyle Karaman'da elektrik kesintisi yapılması planlanan mahalleler ve kesinti saatleri şöyle olacak:

22 Nisan 2017 Cumartesi

Üniversite Mahallesi, Gevher Hatun Mahallesi, Tabduk Emre Mahallesi, ޞeyh Edebali Mahallesi, Osman Gazi Mahallesi, Başakşehir Mahallesi, Urgan Mahallesi, Karaman Devlet Hastanesi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 10:00 – 15:00 saatleri arasında.

Meram Elektrik Dağıtım A.ޞ. yaptığı açıklamada, belirtilen gün ve saatlerde belirtilen mahallelerde elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılmalarını, çalışmaların erken tamamlanması durumunda belirtilen saatlerden daha erken enerji verilebileceğinin dikkate alınmasını hatırlattı.

Elektrik kesintileri ile ilgili daha geniş bilgi almak isteyenlerin 186 Müşteri Hizmetleri Merkezine müracaat edebilecekleri bildirildi.

186 başakşehir mahallesi elektrik kesintisi gevher hatun mahallesi Karaman karaman devlet hastanesi karamanoğlu mehmetbey üniversitesi meram elektrik dağıtım a.ş. Osman Gazi mahallesi Şeyh Edebali Mahallesi tabduk emre mahallesi üniversite mahallesi Urgan