21 Mayıs

TAKİP ET

AK Parti kitlesel parti görünümü verdikçe partiye ilgisi alakası olmayanlar yerleşti

AK Parti kitlesel parti görünümü verdikçe partiye ilgisi alakası olmayanlar yerleşti. AK Parti'nin özü ile yaşamı tamamen ters insanlar partiye doldu. Nasıl olsa Tayyip Erdoğan bu partiyi sırtlıyor biz de buradan istifade edelim diyenlerle doldu.

Ne milletvekillikleri ve ne de teşkilatların dava bilincine sahip olup olmadığına bakılmadı.

Kimisi ihale işi ile ilgilendi, kimisi başka rant işi ile ilgilendi. İçinde yetim hakkı olduğu halde "Bal tutan parmağını yalar" durumu ortaya çıktı. Bu iki farklı düşünce içinde olan, dava adamı ile rant hesabı yapanları birbirinden ayırmak ve temizlemek lazım. Ülke genelinde nasıl olsa bu iş Tayyip Erdoğan'ın sırtından gidiyor diye ne halkla ne de seçmenle kucaklaştılar. Kucaklaşmayı bırakın aldıkları güçle onları saf dışı bırakarak dışarıya ittiler. Dışarıya itmekle kalmadılar onları kucaklamak yerine tavır alarak diskalifiye etmeye çalıştılar. Bu güne kadar samimiyetle hizmet edenleri partiye düşman ettiler.

Netice itibarı ile referandumda bundan dolayı kızanlarla, içerideki köstebekler AK Parti'nin altını delmeye çalıştılar. En kısa zamanda büyük bir temizlik yapılarak bu köstebekler deliklerinden çıkarılmalıdır. Tabi bu sözlerim, ihanet içinde olanlaradır. Yoksa partisine sadakatle bağlı kişiler bunun dışındadır.

Pazar günü yapılacak kongrede evvela MKYK ve MYK değişecek. Ardından da yerel yönetimler. Şu an herkes hatta AK Partili olmayanlar bile pazar günü yapılacak kongreyi bekliyor.

Yapılması gereken tek şey feto ve benzeri ihanet çetelerinin içerideki kriptolarını temizlemek değildir. Bunun yanı sıra halkla bütünleşemeyen, ehliyet ve liyakatten uzak, ihale ve rant peşinde koşan, aldığı görevi sadece insanlar arasına fitne tohumları ekerek koltuğuna sımsıkı sarılmaya çalışan, toplumu sevgi ile birleştirmek yerine, insanlara kin kusan; koltuktan aldığı güç ile masuma zulmeden yöneticilerin de derhal görevden alınarak, aldığı görevin vebal ve sorumluluğunun farkında olan dava bilincine sahip kişiler işbaşına getirilmelidir.

Hem AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, hem de yerel yöneticiler için bahsettiğimiz hassasiyet gösterilir ise çok daha güçlü ve adil bir Türkiye'nin zemini oluşturulmuş olacaktır. Aksi halde 2019 seçimleri herkes için büyük hüsrana dönüşür. Artık Türkiye eski Türkiye değil, vatandaş da eski vatandaş değil. AK Parti milletin partisidir ve millet kurmuştur. Ama ne yazık ki son dönemlerde çıkar grupları ve kriptolar her yeri sarmış, samimi insanlar partiden uzaklaştırılmıştır. Millet referandumda verilmesi gereken mesajı vermiştir. Şimdi bizler ümit ediyoruz ki Ankara mesajı almış, gerekeni yapacaktır.

Pazar günü yapılacak olan kongre, yeni MYK ve kurullar, parti ve ülke için son derece önemli ve bir milattır.
İnşallah hem ulusalda hem de yerelde yapılan uyarılar dikkate alınır. Aksi takdirde bundan sadece Türkiye değil, ümidini bize bağlamış İslam coğrafyası da nasibini de alacaktır.

Geçen haftalarda sosyal medyada organları boşaltılmış Suriyeli çocukları gördüğü halde hala kendi çıkarını düşünen yöneticiler Allah'ın huzuruna vardıklarında o şiddetli azaptan hiç mi korkmazlar. Şu an bütün bu zulme dur diyebilecek güç ve kudret bu davaya samimiyetle inanan dava erlerinde yeterince mevcuttur.

Recep Tayyip Erdoğan bütün bunların farkında ve gerekeni yapacaktır.

Yeni kongremizin hem ülkemiz hem de dünya için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Selam ve dua ile