2 polisi yaralayan şüpheliler serbest

TAKİP ET

Havaya ateş açıldığı ihbarıyla gelen polisleri yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadelerinin sonrasında serbest kaldılar

Havaya ateş açıldığı ihbarıyla gelen polisleri yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadelerinin sonrasında serbest kaldılar.

Karaman'da gerçekleşen bir düğüne, havaya ateş açıldığı ihbarları nedeniyle giden polisler, düğün sahiplerinin saldırısıyla yaralandı. 2 polisin saldırıya uğradığı olay sonrası ifadeleri alınan şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Bazı Piri Reis Mahallesi sakinlerinin sokakta yapılan bir düğün eğlencesinde havaya ateş açıldığı ihbarı polisi harekete geçirmiş, düğün alanına ekipler sevk edilmişti. Aşırı alkollü oldukları iddia edilen, gelinin kardeşi M. U. ve damat A. K. ile kendilerini uyarmaya çalışan polisler arasında tartışma yaşanmasının ardından polis ekipleri, taşkınlık yapan kişilere müdahale etti. Bu esnada 2 polis memuru yaralandı.



Yaralı polisler hemen Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Yapılan ilk kontrollerde bir polis memurunun kırık oluşan elinin alçıya alındığı, bir polisin de elinde kesik tespit edildiğinden 4 dikiş atıldığı öğrenildi.

Yakalanarak gözaltına alınan A.K. ve M.U. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadelerinin alınmasının ardından, serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Savcısı düğün havaya ateş Karaman Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi piri reis mahallesi Yaralı polis