2 bin polis koruyacak

TAKİP ET

Pazar günü Karaman'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, Karaman'da hareketli günler yaşanıyor

Pazar günü Karaman'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, Karaman'da hareketli günler yaşanıyor.

17 Aralık Pazar günü yapılacak olan AK Parti İl Kongresi ve açılış törenine katılacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelmeden, tüm hazırlıklar tamamlanmaya çalışılıyor.

Karaman Emniyet Müdürlüğü, kentte güvenlik düzeyini en üst seviyeye çıkarırken Karaman Valiliği ve Karaman Belediyesi de hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

ޞüpheli araç ve şahıslara yönelik çalışmalar sıklaştırılırken, şehirde adeta kuş uçurtulmuyor.

Yapılan duyurularla, Cumhurbaşkanı'nın geçeceği güzergahtaki park halindeki otomobillerin de kaldırılması çalışmaları sürdürülüyor.

[caption id="attachment_27571" align="alignnone" ] Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık 2017 Pazar günü Karaman'a gelecek.[/caption]

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılacak miting nedeniyle, bu bölgedeki park eden araçlar kaldırılırken, pazar gününe kadar da yeniden araç park edilmemesi için vatandaşlar uyarılıyor.

AK Parti İl Kongresi ve açılış töreni için Karaman'ı ziyaret edecek Erdoğan'a, çok sayıda bakanın da eşlik edeceği konuşulurken, ziyaret sürecinde 2 binden fazla polisin görev alacağı bilgi edinildi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık Pazar günü saat 13:00'de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonunda AK Parti İl Kongresine katıldıktan sonra, saat 15:00'de de Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Toplu Açılış Töreninin de gerçekleştirileceği mitingde Karamanlı vatandaşlara seslenecek.

AK Parti Genel Başkanı AK Parti İl Kongresi Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Cumhurbaşkanı Karaman Karaman Belediyesi Karaman Emniyet Müdürlüğü karaman valiliği karamanoğlu mehmetbey üniversitesi miting recep tayyip erdoğan Toplu Açılış Töreni ZİYARET