18. Hıdrellez coşkusu

TAKİP ET

Gelenekselleştirilen Hıdrellez ޞenliklerinin 18'incisi Ayrancı'da yoğun bir katılımla kutlandı

Gelenekselleştirilen Hıdrellez ޞenliklerinin 18'incisi Ayrancı'da yoğun bir katılımla kutlandı.

Ayrancı Belediye Başkanlığının organizasyonuyla düzenlen şenliklere Karaman ve yurt içinden de çok yoğun katılımlar oldu.

AK Parti Karaman milletvekilleri Recep Konuk, Recep ޞeker, MHP Aydın milletvekili Deniz Depboylu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Karaman protokolünün yanı sıra Ayrancı Hıdrellez ޞenliklerine katılan isimler arasında idi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylenerek başlayan şenliklerde bereket simgesi başak demeti Ayrancı Kaymakamı Mustafa Türkcan'a verildi.

ޞenlik ateşinin yakılmasından sonra Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı bir konuşma yaparak misafirleri selamladı.

Büyükkarcı'nın ardından, AK Parti Karaman milletvekili Recep Konuk ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal da birer konuşma yaptılar.

Yapılan konuşmalardan sonra mehter gösterileri, halk oyunları gösterileri ve sanatçı Deniz Toprak Türk halk müziği konseri ile şenlik devam etti.

AK PARTİ ayrancı chp Deniz Baykal Deniz Depboylu Deniz Toprak Hıdrellez Şenlikleri Karaman MHP Mustafa Türkcan recep konuk recep şeker