18 - 19 - 20 Mart elektrik kesintileri

TAKİP ET

MEDAŞ'ın bildirisine göre, tesisat çalışmaları, yenileme ve bakım, onarım çalışmaları nedeniyle Karaman'da elektrik kesintisi yapılması planlanan mahalleler ve kesinti saatleri şöyle olacak: 18 Mart

MEDAŞ’ın bildirisine göre, tesisat çalışmaları, yenileme ve bakım, onarım çalışmaları nedeniyle Karaman'da elektrik kesintisi yapılması planlanan mahalleler ve kesinti saatleri şöyle olacak:

18 Mart 2017 Cumartesi

Ayrancı ilçesi ve köyleri, Sudurağı Kasabası, Yeşildere Köyü, Taşkale Köyü, Ağılönü Köyü, Barutkavran Köyü, Kızık Köyü, Hamidiye Köyü, Sazlıyaka Köyü ve civardaki 3. şahıs aboneler 14:00 – 17:00 saatleri arasında.

Gevher Hatun Mahallesi, Tabduk Emre Mahallesi, Osman Gazi Mahallesi, ޞeyh Edebali Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Üniversite Mahallesi 14:00 – 15:00 saatleri arasında.

KMÜ KKB Yüksekokulu, Kombassan Lojmanları 09:00 – 14:00 saatleri arasında.

Emsal Hayat Mahallesi (kısmi) 14:00 – 17:00 saatleri arasında.

19 Mart 2017 Pazar

İlitere Köyü, Özyurt Köyü, Kızılkuyu Köyü, Akarköy Köyü, Çakırbağ Köyü, Mondi Tire Kutsan, Kombassan Gıda ޞehri, Lider Et ve civardaki 3. şahıs aboneler 09:00 – 13:00 saatleri arasında.

20 Mart 2017 Pazartesi

Kızılyaka Köyü, Muratdede Köyü, Damlapınar, ޞeyhler, Bozkandak Köyü ve civardaki 3. şahıs aboneler 10:00 – 12:00 saatleri arasında.

Meram Elektrik Dağıtım A.ޞ. yaptığı açıklamada, belirtilen gün ve saatlerde belirtilen mahallelerde elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılmalarını, çalışmaların erken tamamlanması durumunda belirtilen saatlerden daha erken enerji verilebileceğinin dikkate alınmasını hatırlattı.

Elektrik kesintileri ile ilgili daha geniş bilgi almak isteyenlerin 186 Müşteri Hizmetleri Merkezine müracaat edebilecekleri bildirildi.

ağılönü köyü Akarköy Köyü ayrancı barutkavran köyü Bozkandak Köyü çakırbağ köyü Damlapınar elektrik kesintisi Emsal Hayat Mahallesi gevher hatun mahallesi hamidiye köyü hamidiye mahallesi ilitere köyü kızık köyü Kızılkuyu Köyü Kızılyaka Köyü kmü kombassan