15 Temmuz'da Gazi 28 Haziran'da Şehit

TAKİP ET

Karamanlı kahraman şehitlerin hikayeleri yürekleri dağlıyor

Karamanlı kahraman şehitlerin hikayeleri yürekleri dağlıyor.

İkinci bayram günü şehadete ulaşan Oğuzhan Küçük, bir komplo ile askerlik görevinden uzak bırakılan babasına adeta "ikinci bayram" yaşatarak, parça parça olan kalplerimize "vatan sevgisi" ve "iman gücü"nü derin ifadelerle hissettirdi.

Savaş meydanında, iman dolu göğüsleriyle devleşen güvenlik kuvvetlerimizin alt edilemeyeceği, Anafartalar'dan Sakarya'ya, Dumlupınar'dan en küçük cepheye kadar yıllar boyu tarihe kazınan ülkemizin, gerilla taktiğiyle de yeneilemeyeceği batının suratına çarpılınca, Ergenekon gibi kumpaslar, 15 Temmuz gibi ihanetler denemeye devam ediyor şeytanın uşakları.

Ne varki Alaaddin Küçük gibi kalbi vatan aşkıyla çarpan babalar varken, Ömer Halisdemir gibi askerler, Fethi Sekin gibi polisler, hasılı tüten son ocak da sönmeden yıkılmayacağımızı öğretmekten bıkmadık, bıkmayacağız.

Muhammed Ali Mevlüt Dündar...

O da, Karaman Belediyesinden emekli olmuş, yakalandığı bir hastalık nedeniyle yatağa düşmüş ancak bu vatana aslan parçası bir Özel Harekat Polisi yetiştirmekten geri durmamış.

İdris Dündar, ömrünün her anına yerleştirdiği vatan sevdası ile vatan hizmetine adadığı oğlunu şehit verdi bugün.

Hastanede tedavi altında olduğu için, şehadet haberi annesi Şerife Dündar'a verilebilmiş. 15 Temmuz'dan yaralı ana yüreği, nasıl dayandı bu habere bilemiyorum.

Muhammed Ali Mevlüt Dündar...

15 Temmuz vatana ihanetinde de ön saftaydı, memleketin sahipsiz olmadığını haykırdı, asker kılığındaki hainlere.

Görevli olduğu Şırnak'tan, Ankara'ya görevlendirilmiş, vatan görevini "namus" bilerek, dalgalandığı her yeri vatan bilerek, koşmuş ay yıldızlı al bayrağı savunmak için.

İhaneti maharet sayan her haine dar etmiş Ankara'nın da, memleketin de her sokağını.

Candan aziz bildiği memleketini korumak adına mücadele ederken kırılan kolu ile "Gazi" olmuş vatanına.

Tedavisini tamamladıktan sonra, platin takılan koluna aldırmadan yine koşmuş görevinin başına.

Ve 28 Haziran 2017 Hakkari.

Kırsalda eli kanlı teröristlere dünyayı dar eden tüm kahramanlarımızla birlikte çıktığı görevi esnasında bir keskin nişancının hedefi olunca ağır yaralandı yiğidimiz.

Yaralı haliyle de teröristlerle çatışmayı bırakmayan Özel Harekat polis memuru Mevlüt Dündar, tedavi için kaldırıldığı hastanede kazanmış Peygamber'e komşuluğu.

Allah ana babasının vatan için atan kalbine güç, yakınlarına sabırlar versin. Allah şehadetini kabul etsin.

Biz ondan razıyız, Allah da ondan razı olsun...

Başımız sağolsun... Vatan sağolsun...

15 Temmuz Alaaddin Küçük ankara fethi sekin Gazi İdris Dündar iman gücü Mevlüt Dündar Muhammed Ali Mevlüt Dündar Oğuzhan Küçük Ömer Halisdemir özel harekat polisi polis memuru Şehit şehitler Şerife Dündar şırnak vatan görevi vatan sevgisi