1 Mayıs saldırganları yakalandı

TAKİP ET

Karaman Kalesi civarı, Hisar Mahallesinde 1 Mayıs günü yaşanan silahlı çatışma olayında yaralanan kadının sadece zamanlama kurbanı olduğu ortaya çıktı

Karaman Kalesi civarı, Hisar Mahallesinde 1 Mayıs günü yaşanan silahlı çatışma olayında yaralanan kadının sadece zamanlama kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Yakalanarak gözaltına alınan ޞ.K. (1993) ifadesinde, kız arkadaşı olan A.Y. (1995)'ı, Ö.G. (1996)'un rahatsız ettiğini, olay saatinde yanında bulunan arkadaşı E.H.D. (1992) ile A.S. (1994)'in kullandığı oto ile gezdikleri esnada Ö.G.'un bir araç ile yanlarına gelerek kendilerine tüfekle ateş ettiğini, bunun üzerine arkadaşı A.S.'in de havaya iki el ateş ettiğini, Ö.G.'un tekrar kendilerine iki el ateş ederek olay yerinden kaçtığını şikayetçi olmadığını söylediği öğrenildi.

A.S.'in de bu ifadeyi doğrulayarak olayda kullandığını söylediği 1 adet tüfeği kendi rızası ile polise teslim ettiği bildirildi.

Olayla ilgili yakalanan Ö.G. de ifadesinde şahısların içinde olduğu araca ateş ettikleri için onları korkutmak amacı ile havaya ateş ettiğini söylediği olayda yaralanan K.Ö. (1988) adlı kadının ise sadece o sırada oradan geçtiği için tesadüfen yaralandığı ortaya çıktı.

Olayda, o esnada yoldan yaya olarak geçmekte olan K.Ö. kalça kısmından yaralanmış, yine o esnada B.Ç. (1990) isimli şahısın da aracı açılan ateş nedeniyle zarar görmüştü.

A.S ve Ö.G isimli şahıslar gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildiler.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

hisar mahallesi Karaman silahlı saldırı